Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
Серія інтерв'ю з манагерами
 
MYRAXA
Posts: 7
Posted on 2015-03-04 18:56:01
На цій гілці я буду публіковати декілька інтерв'ю з учасниками турніру: Трайдент Боул
  
MYRAXA
Posts: 7
Posted on 2015-03-04 19:29:09
Перше інтерв'ю з Мортаном
Щоб уникнути непорозуміння та помилок я проводив інтерв'ю російскою мовою, певен всім нам толмач не знадобиться
ось саме інтерв'ю:
- Доброго времени суток. Расскажи немного о себе в реале; в каком городе, живёшь кем работаешь?

- Привет. Меня зовут Антон. Я живу в Подмосковье в городе Люберцы. Работаю я юристом.

- А как попал в эту онлайн-игру? и следишь ли в реале за американским футболом?

- В игре я с 2010 года. Узнал про нее от одного знакомого, во время переписки на сайте sports.ru Тогда только появлялись русскоязычные блоги об американском футболе на том ресурсе и мы там общались. К сожалению, он здесь уже как пару лет не играет. Сам американский футбол я смотрю с 2008 года (только NFL), ну и, естественно, играю в нескольких фентези-лигах и здесь.

- Оцени пожалуйста выступление своих подопечных в Лиге[2.1] и в региональном Кубке[Eas.Eur]; что планировалось, что достигнуто, были ли разочарования, или неожиданности; и какие планы на следующий сезон?

- Этот сезон в Лиге 2.1 был посвящен выживанию в лиге и поиску новых молодых игроков. Финансовый кризис прошлого сезона вынудил меня провести тотальную распродажу и весь мощный костяк, который формировался три года, не справившись с задачей выхода в Высшую лигу, разъехался по другим командам. Так что, сохранение прописки на втором уровне считаю выполнением задачи для своей команды в этом сезоне. По тем же причинам, и не ставились никакие задачи на розыгрыш регионального Кубка.

- Какие были у тебя эмоции когда победа в 11-м туре "регулярки" Трайдент Боул принесла твоему клубу "малое золото" ?

- Малое золото меня несомненно порадовало, так как выставляя экспериментальный состав, не надеялся ее добиться.

- Какие планы на плей-офф Трайдент Боул?

- Больших планов на Трайдент Боул я не строю. Все таки я приглашенная команда, да и ресурсов для победы не достаточно. Моя задача сейчас это наиграть новых игроков на новые позиции и участие в таком постоянном турнире это большое подспорье для достижения этих целей. В любом случае, я выражаю большую благодарность организаторам за возможность участия в Трайдент Боуле

- Приглашённая, ни приглашённая; но всё таки клуб уважают
может быть есть какие-нибудь пожелания или предложения по улучшению качества проведения следующего турнира?


- Большое тебе спасибо за организацию такого турнира. Предложений особо не будет, так как все проходит правильно, даже с учетом выбытия некоторых игроков.

- Ну что ж, искренне желаю удачи в реале и виртуале!!! очень надеюсь увидеть такой колоритный клуб и в следующем сезоне в Трайдент Боул!!!

- Я, конечно, приму участие в следующем турнире, если это будет дозволено.

- Спасибо за интервью!!!

P.S. В последнем письме(интервью велось через почту в грид-айроне) были такие строки:
**И немного о политике. У меня в Киеве живут близкие друзья, Я сам раньше каждый год на пару-тройку дней ездил в Киев. Мне очень близок этот город и я не питаю никакой ненависти. У меня и сейчас у вас куча друзей, как из жизни, так и из фентези. И я всех очень люблю и уважаю.**

От себя добавлю что очень жаль, что такое происходит; мы конечно все виноваты, каждый по чуть-чуть; с обеих сторон ...
россиянам стыдно за государство, нам стыдно за страну; но к сожаление большинство путает страну и государство ... путают многие понятия (не по фене, а в прямом смысле этих слов)
  
MYRAXA
Posts: 7
Posted on 2015-03-05 18:26:43
Друге інтерв'ю з Монархом:

- Привіт, з якого ти міста? Вочевидь з Рівного, так? Ким працюєш?

- Привіт, так я з Рівного. Мене звуть Сергій Грицак. Працюю головним тренером по американському футболу .. мабуть здогадався в якої команди

- Як ти натрапив на цю онлайн-гру?

- Граю крім цього досить давно у спідвейний менеджер. От хотів знайти щось з американського футболу, цей мені сподобався найбільше.

- Як виступає цього сезону твій клуб в Лізі та в Регіональному Кубку? Які плани на наступний сезон?

- Я з кубку вилетів - суперник виявився сильнішим. А в турнірній таблиці моя команда посідає друге місце, і має всі шанси вийти з першого міся.

-На відміну від минулих розіграшей, зараз в Трайдент Боул грає дуже мало народу, чотири клуби замало для повноцінного плей-офф вісім забагато. Може щось треба змінити, як вважаеш?

- Так потрібно міняти. В першу чергу кількість команд які здобувають право боротися у плей-офф повинно бути зменшено до шести: дві потрапляють до півфіналів, а інші чотири розігрують місце у півфіналах через Вайлд-кард. Для інших команд повиннні бути проведені інші Боули, такі я к були у перших розіграшах.

- Чи буде "сюрприз" від Монархів для суперників у плей-офф??? Кого би хотів побачити у фіналі?

- Нажаль мій клуб на сьогодні це не Монархи перших розіграшів він не становить великої загрози для команд, які опинилися вище мене у турнірній таблиці тобто сюрпризів чекати не варто. Щодо фіналу... ставлю що Трайдент Боул розіграють Мортан та Оболонь.

- Цікавий прогноз. Розкажи трохи про свою роботу в реалі. Всі ми маємо доступ до інету, але багато хто з нас (соромне це визнати) не володіє інформацією про чемпіонат України з Американського Футболу (в реалі). Як там йдуть справи?

- Цього року було вирішено відмовитись від проведення змагань у форматі 9х9. Тому більшість молодих команд не заявилися у чемпіонат України, хоча могли сформувати окремий дивізіон. Харківські Атланти дискваліфіковані на рік за неявку на матч фіналу України 2014 року. А якщо взяти до уваги події на сході, то чемпіонат України не дорахувався щей Скіфів (Донецьк) та Дельфінів (Маріуполь). у 2015 році Вища ліга буде складатися з 3 дивізіонів:
дивізіон А: Бандити Київ, Лісоруби Ужгород, Леви Львів та Вовки Вінниця;
Дивізіон Б: Бульдоги та Словяни з Києва, Дніпропетровські Ракети та Одеські Пірати.
Ці два дивізіони будуть розігрувати путівки у плей-офф, і відповідно медалі. Що стосується дивізіону С, то у ньому приймуть участь: Витязі Київ, Гладіатори Хмельницький та Рівне Монархи.

- Тобто дивізіон С все таки формально нижче за рангом?

- Ні ми всі вважаємся Вища ліга

- Тобто з дивізіону С неможливо випасти. але за це дивізіон позбавляється права грати в плей-офф??

- Десь так

- Ну що ж, дякую за інтерв'ю. Бажаю успіхів у реалі та у віртуалі !!!

- Дякую!!! Успіхів усім нам!!!
  
MYRAXA
Posts: 7
Posted on 2015-03-08 14:15:35
третє інтерв'ю з МаркетінгСнайпером:

- Привіт, розповіси трохи про себе в реалі; в якому місті живеш? Певно у Київі, так? Ким працюєш?

Моє iм'я Георгiй. Мешкаю у Києвi, хоча це мiсто менi не дуже подобається. Бiльш позитивно вiдчуваю себе у захiдних мicтах України. Займаюсь Iнтернет маркетингом та рекламою (звiдти мiй нiкнейм у грi)

- А як попал в цю онлайн-гру? чи слідкуєш за американським футболом в реалі?

Як попал у Grid-Iron вже не пам’ятаю. Це було у 2010-му роцi. Напевно, що десь побачив рекламу. Я фанат спортивних менеджерiв, тому вiдгукнувся швидко. Перша моя команда нажаль збанкрутувала пiсля шести сезонiв за власною дурiстю, але я зробив висновки та зареєстрував нову. Граю вже сьомий сезон, тобто помилки повторювати не збираюсь

За американським футболом в реалi не слiдкую вже. Навiть Superbowl цього сезону не дивився. Ранiше слiдкував, в мене дуже багато друзiв грали за київських “Слов’ян” та ужгородських “Лiсорубiв”. Знаю також декiлька хлопцiв з донецьких “Скiфiв” та харкiвських “Атлантiв”. Я навiть колись тренувався з киянами ранiше, але не грав. Хоча матчi чемпiонату країни дивився регулярно. На стадiонах у Києвi, Вiнницi, Ужгородi, Харковi, Донецьку. Але це все вже позаду. Тим бiльше, що зараз не дуже до футболу всiм. Знаю, що декiлька гравцiв АФ у минулому також грають у Grid-Iron. Той самий Big Den, наприклад. У реалi ми не знайомi, але я знаю хто це та бачив його гру на позицiї C у складi “Скiфiв-ДонНТУ” (таку назву ця команда мала ранiше). Бiльш нiж впевнений, що у Grid-Iron можна побачити тих, хто грає у АФ в реалi зараз. Наприклад, хлопцi iз Рiвного. То “Монархи” напевно.

А загалом я фанат європейського футболу. Ненавиджу, коли його називають сокер. Тому що, панове, ми живему не в США, а в Українi. Саме тому граю паралельно у Hattrick в онлайнi, та Football Manager на компi. Дуже захоплююсь цим. Грав в реалi дуже багато на аматорському рiвнi (навiть на першiсть мiста), але кинув все це. Хоча маю думку знов почати буцати м’яча. До речi, моя улюблена позицiя в АФ - кiкер. Адам Вiнат’єрi - мiй кумир. Вiн дуже крутий.

- Як оцінете виступи вашої команди в трьох турнірах, а саме: в Лізі, в Регіональному Кубку, в Трайдент Боулі

В Лiзi цей сезон поки що можу записати собi в актив. Я у дивiзионi III.9 вже третiй сезон, трохи набридло. Команда готова просуватися далi. У цьому сезонi я вже двiчи обiграв свого конкурента, тому наступного сезону вже точно буду грати у дивiзионi вище. У Регiональному Кубку ми добре виступили минулого року, коли дiйшли до 6-го раунду. Цього сезону була елементарна недооцiнка суперника. Тому прикро програли. Але отримали гiдний урок, за це подяка командi "Добрий Шубін”. В Трайдент Болi було завдання вийти в 1/4 фiналу. Я прорахував, що треба виграти мiнiмум 7 матчiв. Так й сталося, але можна було краще. В мене була ротацiя складу, тому я постiйно забував зберiгати склад у налаштуваннях на гру. Ця помилка призвела до того, що у матчi iз “SUPERIA” захист грав м’яко кажучи у незрозумiлому порядку. А гру iз "Mighty Worms” ботiвською формацiєю взагалi не хочу згадувати

- Чи готує для суперників по плей-офф "сюрприз" Оболонь??? чи буде подвоєна кількість звареного пива щоб вистачило на святкування??

Так, я дiйсно люблю пиво. При чому не просто пити. Вважаю себе експертом у цiй галузi (а також виробництвi вiскi), тому що мав можливiсть побувати на декiлькох виробництвах (у тому числi за кордоном). Але вiтчизняне пиво менi не подобається. Особливо “Оболонь”, “Славутич” чи “Чернигiв”. Я не вiдчуваю у ньому гарний смак та якiсть. Це все mass market shit. Рекламний трюк про "вiдбiрний ячмень та чисту воду з кришталевих джерельних глибин”. Це все балачки, щоб примусити споживачiв купляти дешевий продукт. В Українi дуже гарне пиво роблять у Тернополi (Микулин, Опiлля), Полтавi (Диканськi Вечори), та може у Львовi. Також добре працюють приватнi пивоварнi. Так званi craft beers. Це дуже модна зараз тема за кордоном. А ребрендiнг свого клубу я зробив тому, що вболiваю у реалi за команду “Оболонь-Бровар”, яка грає у другiй лiзi чемпiонату України. Моя емблема - це був один з варiантiв емблеми клубу, я лише м’яча помiняв. Просто клуб має вiдношення до ЗАТ “Оболонь”. Президент Олександр В’ячеславович Слободян робить для клубу багато. В командi грають вже декiлька рокiв поспiль тiльки українськi молодi гравцi, нiяких бразильцiв та iнших незрозумiлих “вiдкатних” футболiстiв. Це важливо для розвитку спорту у країнi у майбутньому. Саме така фiлософiя у мого клубу в Grid-Iron також.

- Розкажить детальніше про Слободяна, як на мене це унікальна (в гарному сенсі цього слова) людина

Особисто я його не знаю, але ми бачимось на матчах дуже часто. Дуже щира, вiдверта людина. Справжнiй патрiот, без будь-якого прямого та фальшивого PRу (як це роблять iншi публiчнi люди). Я думаю, що те той самий випадок, коли можна довiряти тому, що вiн каже. Тому що Слобо дуже часто робить саме тi речi, про якi каже. Нажаль, навколо Олександра В'ячеславовича iнколи бувають люди, якi користуються його вiдношенням до речей та намагаються на цьому набити власнi кишенi. Це я натякаю на випадок, коли вимушений був припинити свою дiяльнiсть ФК "Оболонь", якiй потiм трансформувався у "Оболонь-Бровар". Але це вже у минулому. Сподiваюсь, що бiльше такого вже не буде.

- так, про Слободяна написано і сказано багато гарних слів, це безаперечно Людина з великої літери; але ви схитрували - я так і недочекався відповіді чи готує Оболонь "сюрприз" для суперників по плей-офф, чи здасться на милість переможця ??

Головне завдання для мене в Трайден Болi було дати можливiсть пограти купi молодих гравцiв. З iншого боку, хотiв допомогти клубам з 4-го дивiзiону заробити грошей, тому призначав матчi у себе вдома, щоб бiльше людей прийшло. Зараз головнi турнiрнi цiлi в чемпiонатi вже досягнуто. Можно пограти у бiльш серйозний футбол. Тому що наступного сезону менi грати у дивiзионi вище (якщо не помиляюсь, то у II.3). То менi потрiбна зазделегiдь так практика. Саме тому будемо намагатися грати сильно у кожнiй грi, тiльки на перемогу

- ну що ж, бажаю вам успіхів у реалі та віртуалі !!! дякую за інтерв'ю !!!

Дякую. Я також хочу побажати всiм нiколи не здаватися, та впевнено йти до перемоги у всiх сферах життя.
  
 
Last posts
2024-05-01 9:46
Nationalmannschaft
Author:Samuelcrel
2024-05-01 1:28
Inactivity BUG
Author:hoospack
2024-04-30 22:04
Balkan's Top League.
Author:Radu27
2024-04-30 22:01
Inactivity BUG
Author:Radu27
2024-04-30 8:32
[Appel] Match Amical
Author:zone rouge
2024-04-30 5:42
Friendlies not processed?
Author:SrednaD