Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
SM-kisat - X Suomi Bowli
Forum index >> Suomi >> SM-kisat - X Suomi Bowli Goto page : 1, 2, 3
 
IsoBetoniGI Supporter
Posts: 28
Joined: 2016-07-21
IV.10
Offline
Posted on 2017-07-14 21:16:52
Onhan täällä kuitenkin meikäläistä lukuunottamatta tämän pelin Suomen kärkiporukat, joten varmaan jotain oppia saadaan kun ollaan vaan tarkkana.
  
HomoRomoGI Supporter
Posts: 207
Joined: 2015-01-06
I.1
Offline
Posted on 2017-07-31 15:15:57
Tosi outoa! Kaksi tämän päivän otteluista on mystisesti kadonnut bittiavaruuteen. Nyt ei kai kannata ottaa uusia haasteita ennen kuin selviää päivän tulokset. Varmaan järjestävä taho päättää miten tästä eteenpäin.
------------------------------
Oma pelaaminen on turnauksessa edelleen aikamoista kuraa. Junnut on treenanneet niin lujaa ettei energia riitä kentällä vahvaan suorittamiseen. No tavoitteena on edelleen playoffiin pääsy.
  
ogie23GI Supporter
Posts: 466
Joined: 2012-02-23
II.2
Offline
Posted on 2017-07-31 18:14:03
*** Rästipelit ***

3nnen rundin matsit Eagles - Ogilthorpe ja Helsinki - Tikkurila on häipyny jonneki softan bugin takii.

Noi matsit pelataan 21.8.ja pudotuspelit siirtyy viikolla eteepäi.

---

edit 1.8.
Noide parin matsin tulokset ilmesty ku ilmestyki ja koko rästijupakka voidaa unohtaa.

Sarja on hyvässä vauhdissa ja kärjessä porskuttaa vantaalaisjengit Stones ja Ogilthorpe. Kestääkö tiksiläisten upea vire tällä kertaa päätyyn asti ?
Raisers on myös vahvasti menossa pudotuspeleihin. Neljännestä sijasta on vielä kova kamppailu. Vahviten jatkopaikassa lienee kiinni Giants joka alkaa pikkuhiljaa peluuttaa ykköstykkejään.
Oli miten oli, taistelu käy kovana ja vielä kaikilla jengeillä on mahis mestaruuteen asti !

Last edited on 2017-08-01 at 14:05
  
WarrenJakeGI Supporter
Posts: 36
Joined: 2015-08-03
I.1
Offline
Posted on 2017-07-31 19:25:30
Ootko ollu tech suporttiin asiasta yhteydessä? Jollainhan niiden pitää toi ongelma ratkaista ku mulla näyttäis vieläki seuraavaa peliä Hell razorssia vastaan...
Laitoin itse just viestiä sinne, kuhan nyt eivät ratkasis käyttäjien tappioksi ja ohita koko ongelmaa...
  
T_Rex
Posts: 70
Joined: 2011-02-02
III.1
Offline
Posted on 2017-08-14 9:01:12
Olin viikon lomalla ilman wifiä joten jäi sitten vika kierros pelaamatta.
  
HomoRomoGI Supporter
Posts: 207
Joined: 2015-01-06
I.1
Offline
Posted on 2017-08-14 11:48:57
T_Rex wrote:

Olin viikon lomalla ilman wifiä joten jäi sitten vika kierros pelaamatta.Joo mun oli pakko hakee viikonloppuna joku vastus mistä vain, ettei jää ystävyysottelu kokonaan pelaamatta.
Ei tuolla keskinäisellä matsilla olisi enää ollut vaikutusta sarjasijoituksiin, vaikka saatan saada luovutusvoiton. Tosiasia on että Helsinki jatkaa välieriin ja mun jengi siirtyy huutosakin puolelle. Kaikenlaiset vekkulit kokeilut tän vuoden kisassa murskasivat menestysmahdollisuudet.
Onneksi olkoon play-off kierroksille selvityneille joukkueille!!!
  
T_Rex
Posts: 70
Joined: 2011-02-02
III.1
Offline
Posted on 2017-08-14 15:03:19
HomoRomo wrote:

Ei tuolla keskinäisellä matsilla olisi enää ollut vaikutusta sarjasijoituksiin, vaikka saatan saada luovutusvoiton.

Joo, tottakai saat tästä WOn.
  
ogie23GI Supporter
Posts: 466
Joined: 2012-02-23
II.2
Offline
Posted on 2017-08-14 15:36:19
*** Runkosarja ***

,,, on paketissa.

Tässä vaiheessa kiitetää osallistumisesta Kuopiota ja Iron Horsea, ens kaudella sit pidemmälle !

Ogilthorpe ja Helsinki kohtaavat toisessa parissa. Jo ensimmäisestä SM-kisakaudesta lähtien tiukkoja matseja pelannut parivaljakko iskee yhteen matsissa johon Ogilthorpe lähtee mainion 5-0 runkosarjasaldon kera hienoisena ennakkosuosikkina. Helsingin 20 pinnan tasoitus voi kuitenkin riittää, tasainen matsi tiedossa.

Eagles nousi vikalla rundilla kolmanneksi ja kohtaa Tikkurilan. Kotkien liito on monasti hyytynyt näillä main mutta ehkäpä tällä kaudella staminaa riittää pidemmälle.
Tikkurila pelasi vahvan runkosarjan häviten vain yhden matsin. 20 pinnan tasoitus nostaa vantaalaiset ehkä hienoiseksi suosikiksi jatkamaan mutta marginaalit on todella pienet. Samoin tasainen matsi tiedossa.

Näillä evästyksillä kohti välieriä !
  
ogie23GI Supporter
Posts: 466
Joined: 2012-02-23
II.2
Offline
Posted on 2017-08-21 13:26:26
*** Välierät ***

Ogilthorpe eteni finaaliin vakuuttavalla esityksellä. Helsinki taisteli minkä pystyi mutta vantaalaisten kunto vaikuttaa todella vahvalta ja lukemat oli lopulta suht selkeet.

Toisessta parissa nähtiin todella tiukka kamppailu. Tikkurila oli lopulta parempi yhden TD:n turvin. Hieno esitys myös Kotkilta joilta hyvä SM-kausi parin ehkä vaisumman jälkeen.

Finaalissa nähdään miten Tikkurilan 30 pinnan tasotus riittää puolustavaa mestaria vastaan.
Pronssimatsi on SM-kisojen konkareiden Helsingin ja Eagelssien kohtaaminen. Voittajan arvaaminen oh hankalaa. Aika fifty-sixty kumpi sen matsin vie.

Näin tällä kertaa JA tulossa on perinteinen finaalijengien koutsien pressitilaisuus ja ens maanantaina nämä kaks upeeta matsia. !
  
ogie23GI Supporter
Posts: 466
Joined: 2012-02-23
II.2
Offline
Posted on 2017-08-21 17:59:10
*** Pressitilaisuus ***

Tervetuloa juhlaturneen finaalin koutsien pressilaisuuteen.
Paikalla on Ogilthorpen ogie23 ja Tikkurilan WarrenJake.

1. Ensin seuran yleisiä kuulumisia. Onko nousu tällä tai ens kaudella tavotteena ?
Tällä hetkellä seurajohdossa ollaan nuoren joukkueen tekemiseen äärimmäisen tyytyväisiä. Sarjassa oma pääty on pysynyt puollustuksen osalta puhtaana ja hyökkäys on kiittänyt puollustusta hyödyntämällä tilaisuutensa sarjan vanhetessa aina varmemmilla otteilla. Tämän kauden tavoitteissa ollaan pysytty kaiken kaikkiaan loistavasti, josta myös paikka Kanabowlissa on hyvä osoitus. Ensi vuotta silmällä pitäen joukkueen johtoportaassa ollaankin varovaisen optimistisia, sillä joukkueen iskukyvyn pitäisi sarjan portaan mukana nousta riittävästi, taloudellisesti tilanne on hyvä ja vakaa ja joukkue on täynnä näyttöhaluja ja lahjakkuutta. Kolme vuotta sitten tehtiin päätös että ylöspäin ei lähdetä häviämään ja tuo päätös otetaan näillä näkymin täytäntöön ensi vuonna.
No, ei oikeestaa. Liksat nousi tälle kaudele taas sen verra et on pitäny myydä pari pelaajaa jotka ois kyl mieluusti pitäny. Ehkä pari kolme kautta menee enne ku noususta voi haaveilla, koha nyt ees pysys toistaseks II divaris. Pitää jatkossa malttaa treenien kans enempi ja treenaa järkevämmi ettei tää sama palkkaongelma toistu aina muutaman kauden välein.

2. Välierä oli kova kamppailu, mitä mietteitä siitä matsista ?
Se oli meiltä vahva esitys, Raisers on aina hankala vastus. Stadilaisil ollu ilmeisesti samoin vähä ongelmii liksoje kans ja haki vauhtii alempaa ja uudelleenrakenteluu päällä. Oli mite oli, omaan esitykseen voi olla tyytyväine ja lähtee siit jatkamaan finaalissa mihi tos matsis jäätiin.
Välierä oli äärimmäisen tiukka vääntö ennakkoon selkeästi vahvempaa vastustajaa vastaan. Hyökkäyksen air-raid taktiikka kuitenkin tuotti tulosta ja kun puollustuskin onnistui ajoittain pysäyttämään Kotkien vahvan rynnistyksen saatiin tavoite saavutettua ja paikka finaaliin varmistettua. Tänä vuonna finaalipaikka irtosi sarjatasoituksella, ensi vuonna ollaankin sitten ihan eri tilanteessa ja äärettömän kovan Kotka parven voittoon ei saada enää apua jalkapallojumalilta tai kabineteista vaan pelit pitää pystyä voittamaan kentällä

3. Tälle kaudelle on tuotu enempi juoksupeliä kehiin. Onko joukkueesi käyttänyt sitä tällä kaudella ja millaisin tuloksin. Nähdäänkö finaalissa enempi juoksu- vai heittopeliä ?
Tälle kaudelle mukaan tuodut juoksupeli uudistukset eivät ole joukkueen taktiikkaan juurikaan vaikuttaneet vaan tulosta on pyritty tekemään omilla vahvuuksilla palloa ilmassa siirtäen. Isoin vaikutin tähän on ollut ehdottomasti joukkueen hyökkäyskaluston rakenne. Tämä onkin yksi niistä osa-alueista mihin pelaajatarkkailijat pyrkivät jatkuvasti etsimään parannusta. Finaalia silmällä pitäen tuskin suuria muutoksia ruvetaan tekemään vaan luotetaan omaan tekemiseen ja jatketaan sillä mikä tähänkin asti on toiminut.
Vaikkakin eräs Bolliksen yleisöllekin tuttu kasvo tämän lausunnon jälkeen virnistelee ja saattaa asiasta olla "hiukan" eri mieltä.

Joo, sitä koitettii kauden alus paris treenimatsis. Tulokset oli sen verra surkeet et juoksut on sen koommi unohdettu ja keskitytty entisiin kuvioihin. FB:t on treenattu enempi blokkaamaan ku pelaamaan pallon kans. Uusia junnuja koitetaa valaa modernimpaan muottiiin ja juoksupeliä koitetaa vast joskus hamassa tulevaisuudessa. En jaksa alkaa ees isommi psyykkailee täs; meiä osalt juoksupeli on nii minimis finaalis ku olla ja voi !

4. Tässä kohtaa monikertainen mestari ja ensikertalainen finaalissa. Onko homma selvä jo etukäteen vai nähdäänkö tiukka kamppailu ?

On ! No ei vaa on se matsi kuiteki pelattava mut kylhä totuuden nimis on sanottava et odotukset on aika korkeella. Pitää kuiteki muistaa et tiksiläiset on hävinny tän kauden SM-savotas ainoostaa yhen matsin et mitekää rotsi auki ei parane lähtee. Mut pysti pysyy Bolliksella, siit nyt lähetää anyway !
Me kunnoitamme Ogilthorpen organisaatiota suuresti saavutuksistaan ja Ogieta kaikesta siitä duunista mitä kyseinen manageri on kansallisellakin tasolla lajin eteen raatanut. Vaikka lähdemmekin tähän peliin selvänä alta-vastaajana me emme aio olla kuitenkaan se taho joka mestaruusmitalit tuon joukkueen kaulaan ripustaa, vaan tulemme jättämään kentälle kaikkemme horjuttaaksemme tämän dynastian valtaa ja ennen kaikkea näyttääksemme Vantaalaisyleisölle miltä paikallisderby näyttää ja tuntuu. Etukäteen voin jo varoittaa että myös Bolliksen järjestyksenvalvojilla tulee olemaan edessään hikinen ilta sillä tämä ottelu ei varmasti jätä ketään kylmäksi (Tämä on myös seuran fanclubin toive paikalle saapuville faneille: Jätetään ne kättä pidemmät kotiin!). Tässä pelissä pelataan paljon muustakin kuin pelkästä pytystä!

No nii, kiitos koutseille mielenkiintoisista kommenteista.
Elikkä, maanantaina kajahtaa :

************************************************
Ogilthorpe - Tikkurila

*************************************************
  
 
Forum index >> Suomi >> SM-kisat - X Suomi Bowli Goto page : 1, 2, 3
Last posts
2020-02-27 11:38
[Annonces] Ventes de joueurs
Author:Than59
2020-02-26 20:37
Ligathread
Author:simpathia
2020-02-26 19:27
DACH Cup
Author:Frank Raid
2020-02-26 19:12
Bancarrota
Author:guanaco
2020-02-26 14:40
Liga U-21 VII
Author:jpnwrt
2020-02-26 12:47
WC Chatter
Author:PHI 21