Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
SM-kisat - VII Suomi Bowli
 
ogie23GI Supporter
Posts: 466
Joined: 2012-02-23
II.2
Offline
Posted on 2016-06-27 14:37:13
*** Play-off ***

Jepulis, se on runkosarja paketissa.

Helsinki veti puhtaalla pelillä ja lähtee mitalipeleihin selkeänä suosikkina. Stadilaiset kohtaa välierässä Kuopion joka avainpelaajia säästellen selvisi kuin selvisikin jatkoon.

Ogilthorpe punnersi lopussa toiseksi ja vastaan astelee hallitsevat mestarit. Sawo lähtee matsiin totuttuun tapaan itseluottamusta huokuen. Tiedossa on mielenkiintoinen ottelu.

Tässä vaiheessa kiitetää hyvästä taistelusta Eagelssei ja Tikkurilaa, ens kaudella sit pidemmälle !

Mitalipelit on käsillä ja meno senkun kiihtyy !!
  
WarrenJakeGI Supporter
Posts: 36
Joined: 2015-08-03
I.1
Offline
Posted on 2016-06-28 13:51:40
Tikkurila Stones kiittää kaikkia vastustajia ja toivottaa kaikille tiensä jatkoon selvittäneille tasapuolisesti onnea loppu turnaukseen. Turnaus toimi mitä parhaimpana paikkana nuorille tulevaisuuden Stones tähdille ottaa ensi kontaktinsa aikuisten sarjoihin ja Stones tullaan näkemään osanottajien joukossa myös jatkossa, joskin seuran suunnitelmien mukaan kokeneempana, vahvempana ja voitokkaampana.

Skål! Ja nyt kypärä edellä maaliin ukot!
  
Finnish footballer
Posts: 8
Posted on 2016-07-04 17:38:33
Äh. Haave toisesta Suomi bowli menestyksestä koki nolon lopun Ogien käsittelyssä. Eipä ollut pelissä paljon saumaa tarjolla, emmekä pystyneet näyttämään aivan parastamme.

Nyt tekee kipeää luopua kanapystistä, mutta silti onnea ja menestystä molemmille loppuotteluun selviytyneille sankareille!
  
ogie23GI Supporter
Posts: 466
Joined: 2012-02-23
II.2
Offline
Posted on 2016-07-05 9:24:31
*** Pressitilaisuus ***

Tervetuloa finaalin pressitilaisuuteen !
Paikalla on Ogilthorpen ogie23 ja Kuopio Giantsin HomoRomo. Pidemmittä löpinöittä kysymyksien pariin.

Välierä oli tiukka kamppailu. Miten kommentoisit matsia ?
Me lähdettii pelaa kute ollaa suurin osa matseist pelattu ilman et ois alettu säätää liikaa taktiikoita vastustajan mukaan. Kaikki meni aika nappiin, varsinkin nolla omissa lämmittää mieltä.
Välierä oli todella tiukka, tasokas ja jännittävä kahden tasaisen joukkueen koitos, missä ainut ikävä puoli oli että jommankumman joukkueen piti peli hävitä. Me heitimme treeniohjelman tässä vaiheessa kisaa romukoppaan ja lähdimme hakemaan Helsingistä vierasvoittoa kaikin keinoin. Olimme ehkä hieman onnekkaita saadessamme sen, mutta olimme myös riitävän laadukas joukkue ansaitaksemme finaalipaikan.

Finaalista on odotettavissa tasainen vääntö. Millaisin miettein lähdet matsiin ?
Annamme mielellämme ennakkosuosikin viitan ja kaikki voittopaineet vastustajalle, sillä niin vakuuttavaa peliä finaalivastus esitti omassa semissään. Meillä on finaalissa nyt vain voitettavaa. Toisaalta olisi ehkä ollut parempi tipahtaa kisasta ennen jatkopelejä kuin kärsiä nöyryyttävä finaalitappio. Joukkueen valmennus tulee viettämään unettomia öitä katsoessaan videoita vastustajan pelaamisesta ja pohtiessaan miten toisen puolustus saadaan puhkaistua. Ehkä keksimme jotain keinoja ym temppuja että meille aukenisi mahdollisuus yllätykseen. Lähdemme taistelemaan tulisieluisesti jokaisesta jaardista ja tulemme esittämään fyysistä peliä sääntöjen rajamailla. Uusi mottomme on HarderStrongerFaster - Giants!
Vois olettaa et matsis on pisteet tiukas puolin jos toisin. Uskon kuitenkin että meidän hyökkäys pystyy tekemään tarvittavat pojot. Carmelo Maiettahan pelaa entistä seuraansa vastaan ja takuulla haluu osoittaa kuinka suuri virhe hänen myyntinsä oli !

Kaupungilla puhutaan että vastustajat on aivan varmoja voitosta. Mestaruuskrääsää on tilattu rekkalasteittain ja juhlakulkueen reittä mietitty jo pidemmän aikaa. Mitä ajatuksia tämä herättää ?

Terveessä itseluottamuksessa ei oo mitää väärää, päivastoin. Kehottaisin kuitenki venaamaan maanantaille Kuopion suunnalla enne ku aletaa rekrytoimaa lisää porukkaa juhlatoimikuntiin. Voiha sitä dallaa kaupungilla mitä reittii haluu myös hopeiset kaulassa.
Meillä on haltioitunut joukkuehenki ja kannattajien virittelemät voitonlaulut kantavat joukkuetta pitkälle. Mitä toisessa organisaatiossa puuhataan ja puhutaan ei kiinnosta pätkän vertaa eikä kuulu meille.


Lopuksi vielä vähä off topic osastoon. Onko tullu seurattu Ranskan EM-kisoja ja ketä veikkaat mestariksi ?

Eikös Gary Lineker sanonut jo joskus 80-luvulla että soccer on yksinkertainen peli. 22 miestä juoksee pallon perässä 90 minuuttia ja lopulta Saksa aina voittaa.
Portugalii on haukuttu alusta lähtien. Wales luulis kaatuva varsinki ku Ramsey on katsomon puolella. Ronaldo nostelee pystii olkoo veikkaus ku Fra-Ger matsist hankala sanoo kumpi niist voittaa.

Osuuko koutsien kommentit kohilleen, kumpi saa haudata takapihalle vähin äänin turhaan tilatut mestaruuslippikset, kenen vitriinissä Kanapysti komeilee seuraavan kauden ajan.
Tämä kaikki ratkeaa maanantaina upeessa finaalissa !

*************** VII Suomi Bowl *************
Ogilthorpe - Kuopio
************************************************


  
HomoRomoGI Supporter
Posts: 207
Joined: 2015-01-06
I.1
Offline
Posted on 2016-07-11 16:32:58
Voi p##ska! Ei se seisonut sittenkään.
Finaalissa joukkueemme pirteä aloitus suli täysin ja viimeisellä vartilla olimme kuin tyrmättyjä. Syykin on selvä. Pelinrakentaja parkamme tuli säkitetyksi peräti viidesti, joutui keräilemään kamojaan ja hoiperteli siihen malliin kentältä että aivotärähdys ja sairasloma lienee selvää. Kuinkahan hyviä vastustajan DE:t ovatkaan? Oma QB ei ole koskaan joutunut vastaavan jyräämisen kohteeksi. Tämä ratkaisi finaalin.

Ottelu harmittaa vietävästi koko organisaatiotamme sekä kannattajiamme. Voimme vain lohduttautua sillä että vielä tulee päivä jolloin kanapysti päätyy palkintokaappiimme. Juniorit joukkueessamme tulevat olemaan hyviä, mutta pelaajakehitys näyttää olevan tuskaisan hidasta.
  
ogie23GI Supporter
Posts: 466
Joined: 2012-02-23
II.2
Offline
Posted on 2016-07-12 7:04:09
*** Palkintojenjako ja muut juhlavat seremoniat ***

Molemmat mitalipelit oli ennennäkemättömän tasaisia kamppailuja.

Pronssin nappasi Sawo kukistamalla Helsingin tasaisessa matsissa jossa TD:ja tehtailtiin vuoronperään Raiserssin vahvan alun jälkeen. Tasotus huomioiden johtoasema vaihteli koko ottelun ajan.
3. Sawo
4. Helsinki

Finaali oli ehkä SM-kisojen finaaleista kovin ja tasaisin kamppailu !
Kuopio meni 10 pisteen johtoon kolmannen vartin alussa ja pientä yllärin makua alkoi olla ilmassa. Ogilthorpen koutsi antoi juomapulloille kyytiä ja kotijoukkue kiri johtoon parilla nopeella TD:lla. Jakson lopussa Giants onnistui punnertamaan kolmen pisteen johtoon.
Vikalla 15 minuuttisella Ogilthorpen pelaajien aikaisempi finaalikokemus tuli esiin ja teki tarvittavat pisteet pitäen Jättiläiset nollilla. Todella hyvä matsi.
1. Ogilthorpe
2. Kuopio

Näin on tänkautinen kisa paketissa, ens kaudella sit taas kaikki mukaan !

Jäljellä on enää hetki jota on odotettu !
On odotettu koko kausi ja nyt, hyvät naiset ja herrat, damer och herrar. Upea, himotuin, veistostaiteen aatelia, yksi ja ainoa,,,,, KANAPYSTI !!
http://i1050.photobucket.com/albums/s403/Veeti23/kanapysti_3_zpsq1mtecnp.png

  
 
Last posts
2020-02-23 15:15
Ligathread
Author:liberalmente
2020-02-23 14:31
Nazionale
Author:RobTger
2020-02-23 9:51
Ligathread
Author:autumn89
2020-02-23 9:02
Ligathread
Author:Henry
2020-02-23 9:00
Ligathread
Author:bghandras
2020-02-23 1:34
ASE Top Division Season 32
Author:Christy