Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
Swedish National Team - World Cup 15
 
Menoto
Posts: 0
Posted on 2015-09-18 16:14:54
Marcus wrote:

Börjar närma sig uttagningsvecka och jag vill bara göra er uppmärksamma på att jag redan nu börjat scouta runt och dessutom redan tagit ut två spelare till truppen!
Rör sig inte om några stora spelare förändringar på starttruppen förutom kanske positionsbyten

Mer ansträngning iår från min sida, vet med mig att jag var lite slapp förra säsongen. Beror nog på att säsongen innan tog vi ju oss faktiskt till VM Och nu tycker jag det är dags igen!




säg till om vi kan hjälpa till med något så ska jag se till att gör allt jag kan för att om ett par säsonger har lite unga kids till dig =)
  
geten2
Posts: 0
Posted on 2015-09-22 7:12:16
Marcus wrote:

Börjar närma sig uttagningsvecka och jag vill bara göra er uppmärksamma på att jag redan nu börjat scouta runt och dessutom redan tagit ut två spelare till truppen!
Rör sig inte om några stora spelare förändringar på starttruppen förutom kanske positionsbyten

Mer ansträngning iår från min sida, vet med mig att jag var lite slapp förra säsongen. Beror nog på att säsongen innan tog vi ju oss faktiskt till VM Och nu tycker jag det är dags igen!



Spännande, jag ser fram emot att få höra om de nya spelarna
  
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-09-22 8:59:48
Kommer komma en rapport med vilka som lämnat/vilka som kommit + en motivering och tankar kring spel, position, tankar och övrigt
  
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-09-30 13:29:19
Sveriges väg till VM 15

Ut-
Peter Hermansson TE
Varit pågång länge att försvinna pga sin ålder och att han inte är tillräckligt bra för att få någon större roll på planen. Har varit Sveriges bästa TE men tyvärr så är den nivån hemskt låg.

Christer Jonasson
Har varit pågång ett tag han med att få kicken men pga av att vi har oerhört få KR's så fick han va kvar på en mindre betydande position.

Bo Bergman OL
Också en gammal veteran som bara varit med som reserv pga den allmänt låga nivå på OL's i sverige. Har aldrig riktigt haft skills för att starta så kände att de va dags att avlägsna honom.

Arvin Dahlberg Kicker
Släpptes av the Hyenas för en månad sen och det var inget lag som riktigt plocka upp honom så dessvärre valde Arvin själv att avsluta sin karriär då inget vettigt lag erbjöd honom ett kontrakt.

Rafael Nyman LB
En ung duktig LB som hade väldigt goda chanser att få ta en stor roll som OLB. Men innan hans träning var färdig så blev hans lag bot och därmed stannar träningen.

In+
John Ek RB, Halmstad Steelers
John var intressant redan förra säsongen men pga låg blocking vilket blir deras enda roll i det svenska landslaget så fick han ej chansen då. Men iår har blockingen utvecklats och ser ut att fortfarande tränas vilket gör att han snart kommer bli aktuell för spel. Är iår endast med som reserv.

Theodore Axelsson DL, Chivasso Heavy Metal
En DL som har en hyfsad grund träning, lite låg med tanke på åldern men kommer helt klart att utvecklas och bli grymt bra tack vare sin 5BPOS. Kluben har i tanke att utveckla honom till max vilket övertygade mig att hans tid var inne, står förtillfället som förste reserv.

Angelo Björk LB, Palma Pirates
Liksom Thedore bra tränad men kunde varit något högre med tanke på åldern. Palma Pirates har talat om att maximal träning gäller för även Angelo och kommer förhoppningsvis i framtiden bringa mycket gott för landslaget.

Elvis Larsson KR, Kungälv Gulls
Stort steg för Kungälv Gulls som får sin första egen produkt till landslaget. Hög speed och grymt bra allround tränad som KR vilket gör honom given som ersättare för Christer Jonasson.

Dessa var förändringarna för iår, råkade missa att jag bara plockat 49 spelare men tycker inte det gör så mycket då det inte finns någon annan som skulle få speltid iår oavsett. Hoppas på att det förändras snart och att det blir lite konkurrans om platserna i laget, det är det nämligen inte nu! Ser dock ljust ut.

Gruppen är satt och vi kommer att spela i en 5lags grupp tillsammans med:
Turkiet
Ryssland
Kanada
Ungern

Känns inte omöjligt även om det var en riktigt tuff grupp att hamna i. Ungern har nyligen vunnit VM, Kanade kom lång även dom och har dessutom en riktigt aktiv manager som säkert gör mycket för att vinna sina matcher. Ryssland har väll en lite mer ointresserad coach men har istället en mycket välutrustad trupp som jag alltid haft lite oro att möta. Turkiet bjöd på ett skumt motstånd förra året, har ganska så svag trupp men lyckades endå att vinna mot oss med 4 poäng i ena mötet förra året. Väldigt chockerande om man ser till vad dom har för spelare, men allt kan hända så kommer att lägga mycket högre fokus iår!

Kommer att bli ett par större förändringar iår, vill helst inte avslöja för mycket men 5 positioner har änsålänge bytt start spelare. Med en månad kvar till första matchen mot just Turkiet så är det ännu plats för ytterligare förändringar!
  
Menoto
Posts: 0
Posted on 2015-09-30 14:01:53
ser ruggigt intressant ut kommer hålla minst ett öga på landslaget denna säsongen känns långt ifrån en omöjligt grupp jag tror på dig Marcus! =D

på tal om TE,
jag har en 17åring,
5 talang,
18 int,
9 con (tyvärr),
1 tw (tyvärr)

i nuläget:
16 speed (uncapped)
15 str (uncapped)

som jag har en liten plan att bygga en TE av om han kommer upp i iaf 18-19 (helst 20 OFC) str

kan hålla dig uppdaterad om hans utveckling om det är intressant trotts hans bristande con och tw
  
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-09-30 16:05:24
han vill jag absolut hålla mig uppdaterad på Sålänge som vi inte har 5-7 alternativ utan istället 0 alternativ så kommer inte 9 i con göra så stor skada För en 5*tal gör det inte lika mycket kan jag väll tycka för e han maxad med 19-20 skills så kommer en negativ con effekt inte göra honom helt värdelös oavsett
  
cflames3412
Posts: 7366
Posted on 2015-09-30 16:32:54
Elisasson should be dominant by the end of next season or earlier
  
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-09-30 16:40:32
looking forward to it High con is greatly appreciated especially on a max physics,5Bpos player
  
geten2
Posts: 0
Posted on 2015-10-01 21:36:19
Spännande att få höra om framtidens landslagsspelare Är truppen spikad nu?
  
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-10-02 9:48:04
Yes truppen är spikad men vilka som får chansen att visa vad dom går för på planen är inte helt klart. Är 4 träningsstillfällen kvar tills första matchen mot Turkiet så mycket kan hända även om jag är hyfsat klar på vilka som spelar.

Sitter o klurar på en hel del taktiska förändringar och spelar byten bl.a. John Ek börjar bli farligt nära en plats på planen med en 3 RB combo. Hoppas han forsätter utveckla sin blocking för det är den jag prioriterar hos en RB