Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
Intresseklubben
Forum index >> Sverige >> Intresseklubben Goto page : 1, 2, 3 ... 44, 45, 46, 47, 48
 
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2018-04-29 1:24:07
Ser hyfsat bra ut i divII förlorat 1 av 5 vilket jag tror beror på mitt låga engagemang här just nu. Har extremt mycket på jobb och hemmavid nu

Förlusten kom mot ett bara rush lag och jag hade försvar mot pass så läckte ganska rejält.
Ska försöka få lite mer tid o kika så kanske man får en chans i top div
  
Galahad
Posts: 153
Posted on 2018-05-02 10:50:58
Låter gott Själv så vet jag inte hur jag skall göra. Om jag skall fortsätta eller sluta spela Grid Iron. Går snart i konkurs om jag inte säljer bort mina spelare. Känns faktiskt rätt meningslöst att starta om en gång till. Har tagit 4 år och har ändå inget lag för Division 3. Kommer alltså att ta flera år innan jag har ett lag som håller för Division 3
  
Hawpus
Posts: 0
Posted on 2018-05-03 10:38:12
Jag jobbar med mitt lag här som jag borde gjort på TeamHB;
Jag lägger i princip alla mina pengar på arenan (har ju skaffat en fitnesstränare också visserligen) och tränar nära nog enbart egna spelare.

Det tar ju sin lilla tid, och jag får ju en hel del enkla pengar iom bot-serien jag är i.
Men så kan jag ju ingenting om am.fotboll heller, fattar inte taktikerna överhuvudtaget eller hur jag ska använda mina spelare - tog en uppställningsformation som Marcus använde en match och kör bara med den, byter egentligen bara spelare vid skada.

Tänkte se hur rik jag kan bli, men jag måste banta spelartruppen lite (och eftersom jag inte vet på rak arm vilka som spelar varje match så får jag ju någon gång lägga lite tid så jag inte råkar kicka en stjärna) ^^,

  
Galahad
Posts: 153
Posted on 2018-05-05 16:50:40
Äntligen en vinst mot ett aktivt lag i Division 3 Har kanske äntligen börjat på att få ett fungerande lag Bara inte det är för sent ändå
  
Hawpus
Posts: 0
Posted on 2018-05-14 15:57:26
Jag skulle nog må bra av att få igång mina field goals. Min bästa spelare är en kicker, men vi gör inga försök till det där.

Eller så säljer jag min kicker och tjänar in lite lön på det..
Vet inte varför jag skulle köpa den gubben egentligen.

Snart har jag också maxat mina VIP-säten, det gör ju inte heller ont i kassan ^^,
  
Ztrthcia
Posts: 0
Posted on 2018-05-21 20:08:58
Hej alla!
Ny spelare här som försöker förstå spelet, vilka val jag har och vilka val jag bör göra. Svårt att veta utifrån siffrorna vad som gör en bra spelare. Jag förundras exempelvis över att spelare med 1 i catch och extremt lågt i speed och agility beskrivs som en naturlig WR medan någon med speed 19 och styrka 2 är en naturlig OL. Om nån har lust att förklara ett och annat för mig så skulle det uppskattas.

Jag startade ett annat account än detta först, men av någon anledning kommer spelets mejl inte fram till den mejladress jag registrerade. Därför har jag fått starta ett nytt lag med en ny mejladress som spelet accepterar, därför heter tyvärr mitt lag nu Carlstad Crusaders B istället för samma namn utan B. Surt. Jag hoppas jag kan hitta ett sätt att komma åt mitt första konto igen. Om någon har tips om hur så kasta dem över mig plx. =)

Utanför spelet så är jag en relativt färsk WR och special teams player i Carlstad Crusaders div. 1-lag i Karlstad och ett stort fan av Amerikansk fotboll i allmänhet. I NFL så håller jag på NE Patriots och min idol är Julian Edelman.

  
Galahad
Posts: 153
Posted on 2018-05-24 14:12:57
Hej och välkommen Carlstad Jag har brottats med detta spelet i mer än 4a år. Den som verkar ha bäst koll på Grid Iron är Marcus. Så jag tror att du skall mejla honom om du har frågor om Grid Iron.
  
Hard-core fan (ultimate supporter owner)nick9GI Supporter
Posts: 178
Joined: 2017-02-23
I.1
Offline
Hard-core fan (ultimate supporter owner)
Posted on 2018-05-24 14:35:01
Hi!

You can read this leadership on German (this is the more full version): https://docs.google.com/document/d/1xk_C8_BMurZ3zOtYJv7PVjRDPPuyCM0DpEKvPhR5kBs/edit

or

this leadership on English (this is the less than full version): https://drive.google.com/open?id=0B281lkpnOEo9a1kzVHdiMlFzQW8

Good luck!

Ztrthcia wrote:

Hej alla!
Ny spelare här som försöker förstå spelet, vilka val jag har och vilka val jag bör göra. Svårt att veta utifrån siffrorna vad som gör en bra spelare. Jag förundras exempelvis över att spelare med 1 i catch och extremt lågt i speed och agility beskrivs som en naturlig WR medan någon med speed 19 och styrka 2 är en naturlig OL. Om nån har lust att förklara ett och annat för mig så skulle det uppskattas.

...

  
Hawpus
Posts: 0
Posted on 2018-05-28 13:36:33
Hej!

Om du läst tråden, så ser du hur jag orerar om hur jag bara försöker bygga arena.
Det är en god start.
Lägg alla pengar på att bygga ut den i början. I lägre divisionerna behövs inte nya spelare, utan bara en uppställning där du sätter folk som passar bäst i de olika rollerna.

Bygg bara ut en del av arenan åt gången (annars stryper du alla inkomster) och bygg VIP först, sen exec.seats och sist vanliga sittplatser.

Det är ju en lite tråkig start, men med ekonomiskt stabil grund är det lättare att bygga laget senare när du siktar på TD (Top division) och talangutveckling.

Jag köpte fan shopen också, och har byggt ut den till max, men det var en bit in i arenabygget. Det brukar vara pengar som kommer tillbaka snabbt och blir en plusaffär.

Edit: Hade själv stor nytta av Rookie-trådarna i forumet - ännu ett tips
  
Ztrthcia
Posts: 0
Posted on 2018-05-30 2:17:43
En sak jag undrar över är om jag ska ta störst hänsyn till vad spelaren anses ha som "naturlig position" eller till vilka faktiska förmågor/skills spelaren har. Nästan uteslutande så är det motsatt på nästan alla mina spelare, dvs de som är snabba och har högt i catching och carrying är naturliga O-liners, de som har högt i tackle och strength men 1 i catching och carrying och kanske 5-7 i speed är naturliga Wide receivers, min naturliga QB har typ 1 i passing och superlåg int etc och den som har högst i alla QB-värdiga skills är naturlig O-liner med urusla skills för O-line. Alltså... what gives!?

Men ja, som sagt, ska jag kolla på lämplighet utifrån skills eller bara skita i det och sätta dem på deras "naturliga" platser trots att de helt saknar skills där?
  
 
Forum index >> Sverige >> Intresseklubben Goto page : 1, 2, 3 ... 44, 45, 46, 47, 48